CFS Italia

CFS ITALIA, ustanovljen leta 1998, s 30-letnimi izkušnjami ustanovitelja, si je že od začetka zadal cilj načrtovati in izdelovati bolnišnično opremo, ki olajša intervencijo in omogoča udobno bivanje v bolnišnici.

Izdelke odlikuje funkcionalen in eleganten dizajn. Zahvaljujoč značilnemu italijanskemu dizajnu imajo veliko dodano vrednost. Zaradi kakovostnih materialov jih je mogoče popolnoma razkužiti.

Izkušnje, pridobljene skupaj z medicinskim in negovalnim osebjem, so pripeljale CFS ITALIA do zagotavljanja vsakodnevnih osebnih in prilagodljivih izdelkov.

Skozi leta je CFS ITALIA ob poslušanju medicinskega osebja, pa tudi bolnikov v bolnišnicah in domovih za ostarele začutila potrebo po ustvarjanju bolj prijetnih in udobnejših prostorov. Tako se je rodil CFS Design: blagovna znamka CFS ITALIA za načrtovanje in gradnjo prostorov v bolnišnicah in domovih za ostarele, kjer je dobro počutje na prvem mestu.
Od izbire materialov do podrobnosti, vsak vidik je skrbno zasnovan za ustvarjanje posebnega okolja za vsako priložnost:

  • Prostori za dnevno bolnišnico
  • Bolnišnični oddelki
  • Ambulante in zdravniške ordinacije
  • Sprejemne in čakalnice

Poleg tega, da bi odgovorili na potrebo po dobro organiziranih prostorih, je bil razvit MODULA: nov modularni pohištveni sistem, izdelan iz antibakterijskih materialov, ki jih je enostavno razkužiti, in zaključkov z inovativnimi materiali, da naredijo okolja bolj funkcionalna in izboljšajo zdravstvene storitve.