Erbe

Kot družinsko podjetje Erbe razvija, proizvaja in trži kirurške sisteme za profesionalno uporabo v različnih medicinskih disciplinah po vsem svetu. Tehnologija Erbe je vodilna na trgu v mnogih državah in je zato sestavni del delovnih procesov v OR. Izdelki tako pomagajo zagotoviti najboljše možno zdravljenje bolnikov.

Erbe zaposluje več kot 1700 ljudi po vsem svetu, od tega več kot 1000 v Nemčiji. Intenzivno sodelovanje s priznanimi uporabniki iz medicinskih fakultet in bolnišnic je ključ do uspeha, s katerim Erbe uspešno nadaljuje razvoj medicine.

Leta 2023 mineva 100 let od izuma Erbejeve prve elektrokirurške enote ERBOTHERM 900HC – revolucionarne medicinske naprave, ki je revolucionirala področje kirurgije. Utiral je pot sodobnim kirurškim tehnikam in v zadnjem stoletju rešil nešteto življenj. V teh 100 letih je Erbe ohranil svoj položaj med vodilnimi razvijalci v našem sektorju in uvedel številne inovacije na področju elektrokirurgije. Sodobna procesorska tehnologija Erbejevih generatorjev do danes zagotavlja zanesljive, ponovljive učinke tkiva.

Erbe je strateški partner zdravstvenih delavcev, ki se posveča tesnemu sodelovanju in razvoju celostnih rešitev, ki izboljšujejo izid bolnikov.

Ponudba izdelkov