Handicare

Handicare ponuja rešitve in podporo za povečanje neodvisnosti invalidov in starejših ter izboljšanje udobja tistim, ki za njih skrbijo. Njihova široka paleta visoko kakovostnih izdelkov vključuje različne invalidske vozičke za manualno in električno uporabo, skuterje, sedalne sisteme, sisteme za prevoz in prenos bolnikov, dvižne in nastavljive stole, ter kopalniške in straniščne sisteme.

Sistem RoMedic ˝je ima za˝ podjetje Handicare, kot edinstven in enostaven koncept transporta. Na trgu velja za najširši in najbolj celovit nabor inteligentnih, enostavnih za uporabo in varnih pripomočkov za podporo in pomoč gibalno oviranim pacientom, za vse vrste transferja in manevriranja. Filozofija Sistema RoMedic je osredotočena na preprečevanje in zmanjševanje poškodb pri delu, hkrati pa uporabnikom dopušča možnost, da okusijo veliko neodvisnost in dostojanstvo. Skozi edinstveno kombinacijo izobraževanja, usposabljanja in celovitega nabora učinkovitega prenosa moči, Sistem RoMedic ponuja izboljšave na delovnem okolju in kakovosti oskrbe, hkrati pa dosega znatne prihranke stroškov.

Sistem RoMedic je celovita rešitev, ki oskrbuje večino pacientovih zahtev transporta. Vse od najpreprostejših do najbolj zapletenih, od najlažjih in do najtežjih scenarijev. Koncept zajema štiri različne kategorije transporta:

  • Transfer (premeščanje), za transport uporabnikov med dvema lokacijama.
  • Positioning (nameščanje)  za repozicioniranje uporabnikov na isti lokaciji.
  • Support (podpora) za pomoč pri mobilizaciji uporabnikov pri spreminjanju položaja iz sedečega v stoječe stanje in pri učenju hoje.
  • Lifting (dvigovanje), za ročno ali mehansko dvigovanje uporabnikov.

Ready for Life (pripravljen za življenje), je nova serija izdelkov za izboljšanje življenjskih funkcij za vse uporabnike. Serija ponuja kakovostne, funkcionalne, učinkovite in cenovno ugodne izdelke. Izdelki za transfer se lahko uporabljajo samostojno ali kot dodatek k proizvodom sistema RoMedic.

Ponudba izdelkov